LICEMERNO! Uroš Ćertić proziva devojke koje idu kod plastičara, a njegovim korekcijama ne zna se broj! Ubrizgavao botoks, peglao bore, išao na lipolizu i to NIJE SVE

 

Kaskader Uroš Ćertić govorio je u "Zadruzi" da ne voli devojke sa silikonima, te da nije naklonjen pripadnicama lepšeg pola koje odlaze kod estetskog hirurga, iako on posećuje razne salone, od kojih je mnoge i reklamirao.

- Ne volim devojke koje preteraju sa estetskim zahvatima, koje promene lični opis. Za mene to nije privlačno kada neko ode kod plastičnog hirurga da bi izgledao kao neko drugi. Svi idu pod isti kalup, meni to nije privlačno, šta muškarci vide na devojkama kao što je Maja, da uzmem nju kao primer, ali ima još mnogo njih ovde, vidite i sami. Odrade silikone, ne može niko da ih prepozna, meni je to neprihvatljivo. Ne razumem devojke koje pristaju da izgledaju nakaradno - pričao je Uroš.

FOTO: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Međutim, izgleda da je Uroš zaboravio da je i sam koristio estetske korekcije i da je posećivao ordinacije u kojima je u telo ubrizgavao razne komponente. On je redovno uzimao novac i promovisao ordinacije za korekciju. Ćertić je koristio usluge hijaluronskih bockalica, koje je ubrizgavao u obraze, lice, bore. Inače, jedan kubik hijalurona košta od 250 do 400 evra

Pored hijaluronske kiseline, Ćertić je navodno koristio i mezoterapiju, kao i lipolizu stomaka, odnosno topljenje masnih naslaga, koje se kreću od 150 do 300 evra, u zavisnosti od regije.

FOTO: PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ

Коментари

Популарни постови са овог блога

POTPUNO SE PREPUSTILI STRASTIMA! Bilal i Maja u žestokoj akciji, ne obaziru se na prisustvo ostalih zadrugara! (VIDEO)

PAO DIVLJI S*KS! Car i Aleks srušili izolaciju, žestokom AKCIJOM proslavili ULAZAK U VEZU! SVE PUCA! (VIDEO 18+)

KRATKO, ALI SLATKO! Bilal izmolio Maju za se*s, ona ga prekinula u sred akcije zbog Cara i Aleks?! (VIDEO 18+)